
Zestaw 1 - składniki
chemiczne wyrobów piekarskich i cukierniczych
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 2 - zakres
materiału: produkcja piekarska
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 3 - zakres
materiału: technologia ciastkarska
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 4 - zakres
materiału: podstawy przedsiębiorczości
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 5- zakres materiału:
podstawy przedsiębiorczości
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 6 - zakres
materiału: technologia ciastkarska
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 7 - zakres
materiału: technologia ciastkarska
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 8 - zakres materiału: produkcja
piekarska
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 9 - zakres
materiału: składniki chemiczne wyrobów piekarskich i
cukierniczych
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 10 - zakres
materiału: podstawy mikrobiologii żywności
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 11 - zakres
materiału: wyposażenie techniczne, materiały pomocnicze i
opakowania
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 12 - zakres
materiału: bhp, ergonomia i kontrola jakości
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 13 - zakres
materiału: surowce w produkcji cukierniczej i piekarskiej
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 14 - zakres
materiału: półprodukty ciastkarskie, ciasta surowe
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 15 - zakres
materiału: półprodukty ciastkarskie, kremy i masy
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 16 - zakres
materiału: półprodukty ciastkarskie, czekolada, wyroby
cukiernicze
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 17 - zakres
materiału: wyroby gotowe w ciastkarstwie
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 18 - zakres
materiału: technika w produkcji cukierniczej
piekarskiej, wyposażenie techniczne
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 19 - zakres
materiału: podstawy przedsiębiorczości
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 20 - zakres
materiału: produkcja piekarska
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Zestaw 21 - zakres
materiału: technologia ciastkarska
Pobierz test
___________________________________________________________________________________________________________________________________
Zobacz również
AlmanachMoodleExperyment
Platforma e-learningowa służąca do prowadzenie wirtualnych zajęć edukacyjnych
z zastosowaniem narzędzi e-learning przy wsparciu oprogramowania Moodle. Za
pośrednictwem platformy możesz brać udział w zajęciach on-line, sprawdzać
swoja wiedzę, przesyłać zadania i referaty, komentować prace innych uczestników
kursu, oceniać je, otrzymywać oceny, wysyłać wiadomości, konsultować się z
kolegami i z nauczycielem za pośrednictwem czata, forum i blogów. Zapraszam do
testowania możliwości tego narzędzia
i uczestnictwa w zajęciach i sprawdzianach wiadomości
prowadzonych na platformie. Aby w pełni korzystać z funkcji
platformy musisz założyć konto i uzyskać aprobatę
administratora. Aby utworzyć konto skorzystaj z formularza
logowania.
W razie trudności w logowaniu lub obsłudze platformy - pisz:
szymon.konkol@interia.pl
Przejdź do zasobu
___________________________________________________________________________________________________________________________________